Företagets namn - Företagets namn
Prislista 2019,
Det som står här på hemsidan är de priser som gäller, Tidigare broschyrer kan därför innehålla de tidigare priserna.

Boka tid genom knappen nedan:

Boka tid


         MASSAGE
 
Tag hand om dig själv- boka behandling. Massage kan dels vara en förebyggande insats för att hålla kroppen i god fysik. Massage kan också vara behandlande när problem har uppstått. Massage räknas som friskvård och är därmed avdragsgill för företagare. Tag hand om dina anställda-boka massage! Vid köp av ett 10 gångers behandlingskort får du reducerat pris. Behandlingskortet är personligt och gäller i 18 månader.
 
 
Klassisk massage
Klassisk massage är en djupgående massage som frigör spänningar i musklerna. Massagen innehåller strykningar, knådning och töjning. Massagen stimulerar cirkulationen, lindrar och mjukar upp musklerna.  Den klassiska massage kan upplevas om lite "kraftigare". En otränad person kan uppleva träningsvärk efter en klassisk massage -detta är ofarligt. Du får självklart välja intensitet på massagen om du tycker att det känns för mjukt eller för hårt - det är bara att säga ifrån!
Du väljer mellan rygg-nacke-och axlar, halvkroppsmassage eller helkroppsmassage.
 
30 min (rygg- nacke- och axlar)    465 kr            10-behandlingskort 4415 kr
45 min (halvkropp)                        575 kr            10-behandlingskort 5460 kr
60 min (kortare helkroppsbeh.)     685 kr            10-behandlingskort 6500 kr
75 min (helkropp)                          795 kr            10-behandlingskort 7550 kr
90 min (helkropp)                          90kr            10-behandlingskort 8550 kr
120 min (helkropp)                        1200 kr          10-behandlingskort 11400 kr
 
Aroma massage
Aroma massage är en lugn och mjukare massage med varm olja där man tillsätter eteriska oljor efter den effekt som man önskar. Aroma massage är bra när du inte vill ha så "kraftiga" massagegrepp utan lite mjukare massage.Valet av eterisk olja påverkar om behandlingen blir cirkulationshöjande, uppiggande, avslappnande, balanserande, kramplösande eller renande. Man kan också låta doften avgöra valet av eterisk olja.
 
30 min (halvkropp)                       465 kr          10-behandlingskort 4415 kr
60 min (helkropp)                         685 kr          10-behandlingskort 6500 kr
 
Taktil massage
Taktil massage är en lugn och mjukare beröring av huden istället för massage av muskler. Passar mycket bra när man inte vill ha så kraftig massage utan en lugnare beröring. I taktil massage ligger du varmt och skönt inbäddad och en kroppsdel i taget friläggs och masseras med olja. Taktil massage är en beröring som läker värkande kroppar och stressade själar. Används numera i vård och omsorg med goda resultat.
 
30 min (halvkropp)                        465 kr               10-behandlingskort 4415 kr
60 min (helkropp)                          685 kr               10-behandlingskort 6500 kr
 
Massage med heta stenar
Vid massage med heta stenar får du njuta av en helkroppsmassage med heta stenar. Varma stenar placeras ut över kroppens energi punkter. Värmen i stenarna når ner på djupet och löser upp spänningar. Värmen i kombination med massagen gör att behandlingen upplevs som mycket djupt avkopplande och lugnande.
 
70 min                                            825 kr
 
Lymfmassage
Lymfsystemet är en viktig del av kroppens cirkulations- och reningssystem, det fungerar som både avlopp och reningsverk.Det är ett eget system som går parallellt med venerna och transporterar bort 20% av den den vätska som hjärtat pumpat ut.
Lymfmassage förbättrar lymfsystemets förmåga att ta bort slaggprodukter, inflammationsämnen och vätska ur kroppen. 
Lymfsystemet är en viktig del av kroppens naturliga immunförsvar. Ett välfungerande lymfflöde ger ett bra immunförsvar

Lymfmassage är en mjuk behandlingsmetod med fokus på huden och bindväven där man jobbar med djupandning, tryck och strykningar i lymfsystemets riktning. Skador i form av ärr och svullnad arbetas lite extra med för att "lossa" eventuella blockeringar som hindrar flöde- detta kan ibland kännas lite mera.
Under Lymfmassage stimuleras överskottsvätska och slaggprodukter att transporteras ut genom kroppen på ett effektivt sätt. 
Denna massage passar alla men speciellt för dig som känner svullnad i kroppen, tyngdkänsla i armar eller ben, domningar, trötthet, har svårt att minska i vikt, eller har återkommande förkylningar.
Har du opererat bort lymfkörtlar i samband med cancer kan denna massage göra stor skillnad för att minska dina ödem. 
Det kan vara lämpligt att du tar ca 4-5 behandlingar (1ggr/v) för att få effekt och därefter regelbundet anpassat efter ditt behov.
.
 
90 min                                            900 kr     10-behandlingskort 8550 kr
120 min                                          1200 kr   10-behandlingskort 11400 kr
 
Massage och muskeltöjning
Här får du dels 45 min klassisk massage och därefter 15 min muskeltöjning. En perfekt kombination när du beöver massage och när du även behöver få hjälp att töja på stram muskulatur.
60 min                                           685 kr       10-behandlingskort 6500 kr
 
 
 
    KROPPSVÅRD:
 
Unna dig det där lilla extra och skäm bort dig själv. Boka en kroppsvårdande behandling, kom ner i varv och koppla av och njut!
 
 
Bodyscrub
 
Kroppen får en renande peeling med kräm från aprikos kärnor och jojobaolja. Döda hudceller och orenheter peelas bort. Huden stärks och stramas upp. Cirkulationen ökar och huden blir alldeles mjuk, silkeslen och väldoftande. Verkar förebyggande mot acne på överarmar och rygg.
Mycket bra behandling innan solsäsong eller solsemester för att få en jämnare solbränna.
 
35 min                                         545 kr
 
Saltscrub
 
En renande kroppspeeling som är mycket effektiv för dig som inte har känslig hud. Saltscruben är en ljuvlig kombination av havssalt, vegetabiliska och eteriska oljor. Saltkornen peelar effektivt bort döda hudceller och ojämnheter och efterlämnar huden mjuk och len. Huden doftar friskt av citrongräs, rosmarin och lavendel. Oljan gör att vattnet pärlar sig på huden då du duschar av dig peelingen efter behandlingen.
 
35 min                                         545 kr
 
Alg/Lerinpackning
 
Alg- och lerinpackning är en varm, rengörande och utrensande behandling. Behandlingen inleds med en torrpeeling av hela kroppen i syfte att öka cirkulationen. Därefter smörjs du in i en varm blandning av väldoftande örter, mineralrika alger och lera. Du packas in i värmefilt och handdukar och får vila medan inpackningen verkar. Under tiden kan du få massage i ansikte och hårbotten.
 
45 min                                         695 kr
 
Aromainpackning
 
Aromainpackning är en mjukgörade, avkopplande helkroppsinpackning som passar för torr hud.
Behandlingen inleds med torrpeeling av kroppen för att öka cirkulationen. Därefter får du välja en eterisk olja efter den doft som tilltalar dig eller efter den effekt som du vill att inpackningen skall ha. Hela kroppen smörjs varsamt in med varm olja och inpacknings-balm och du packas in i värmefilt och handdukar. Du får vila medan kroppen tillgodogör sig de väldoftande oljorna. Under tiden som du vilar kan du få skön ansikts- och hårbottensmassage.
 
45 min                                         695 kr
 
Sun treatment

En behandling som ger sommarfräsch färg och lyster till huden. Behandlingen börjar med en skön torrborstning av kroppen, peeling penslas på och därefter appliceras tan in a bottle med avslappnande massage. Ansiktet får en rengöring och peeling och därefter skön massage med Tan in a bottle. Behandlingen förbättrar blod- och lymfcirkulationen .Behandlingen är mjukgörande för huden och ger en lätt sommarfärgad hud.(Direkt efter behandlingen rekommenderas att inte använda åtsittande eller vita kläder. För bästa resultat bör du ha skrubbat kroppen någon dag före behandling)

65 min                                        750 kr

Papaya Body Dream

En mjukgörande kroppsinpackning med härlig väldoftande papaya enzympeeling masseras över hela kroppen. Papayaenzymet löser varsamt upp döda hudceller och lämnar din hud mjukare än någonsin. Unsder tiden som inpackningen verkar får du en ansiktskur med papayapeeling. Sist en kroppspeeling med aprikoskärning och grapefruktsolja som sätter fart på cirkulationen och tar bort döda hudceller. En riktig dunderkur för din hud.

75 min                                         895 kr
 
 
      KURPAKET:
 
Här hittar du sköna behandlingar ihop mixade till olika härliga kurpaket. Välj den kur som passar bäst och tag en paus för kropp och själ! Ansiktskurer hittar du under rubriken ANSIKTE. Alla behandlingar kan självklart skräddarsys efter dina önskemål och behov.
 
Fot-hand-och ansiktskur
Behandlingen startar med skön fotmassage och fötterna packas in i en mjukgörande inpackning. Händerna får därefter en uppmjukande massage, nagelband och naglar behandlas med en stärkande nagelolja och händerna får en fuktgivande inpackning. Ansiktet får en lätt rengöring och därefter får du njuta av en avslappnande massage i ansikte och hårbotten. Detta är behandlingen för kroppens utsatta delar som kan behöva få lite extra omsorg och skön massage.

50 min                                       650 kr

 
Topp till tå kuren
Behandlingen inleds med en fotinpackning.Därefter följer en avslappnande helkroppsmassage. Händerna får en inpackning och naglar och nagelband får en behandling med närande och stärkande nagelolja. Avslutningsvis får du sköna ansiktsbehandlingen Spa, plus en lyxig och lugnande algmask.
 
110 min                                       1395 kr
 
Lilla Relaxkuren
Här får du först njuta av en halvkroppsmassage för att komma ner i varv. Därefter fortsätter vi med  ansiktsbehandlingen Spa eller AHA.
 
65 min                                         975 kr
 
Stora Relaxkuren
Här får du njuta av en avkopplande helkroppsmassage som får dig att komma ner i varv. Därefter fortsätter vi med ansiktsbehandlingen Spa eller AHA med rengöring, peeling, ansiktsmask och massage.
 
95 min                                          1195 kr             
 
Lilla Spakuren
Lilla Spakuren inleds med en renande helkropps bodyscrub. Därefter får du duscha och sedan fortsätter vi med en skön halvkropps aromamassage.
 
85 min                                           975 kr
 
Stora Spakuren
Stora Spakuren inleds med en renande helkroppsbodyscrub. Därefter får du duscha av dig och vi avslutar med en lugn och skön helkropps aromamassage.
 
115 min                                          1195 kr
 
Lyxiga Spakuren
Kuren inleds med en helkropps torrpeeling följt av en varm och mjukgörande honungsinpackning. Under tiden som inpackningen verkar får du njuta av ansiktsbehandlingen Spa Lyx  med rengöring, peeling, ansiktsmask, formning av ögonbryn  och därefter skön massage i ansikte och hårbotten. Efter en dusch avslutas kuren med en avkopplande helkropps aromamassage.
 
ca 2,5 tim                                        1825 kr
 
 
 
         ANSIKTE:
 
I alla ansiktsbehandlingar använder jag mig av Dermanord/Maria Åkerberg´s produkter som är fria från mineraloljor och siliconer samt fria från animaliska produkter. Ett av Dermanord´s kännetecken är upplevelsen av renhet.
 
 
MÅ Pure Cell treatment
Maria Åkerberg är först i världen med att lansera en ansiktsbehandling innehållande levande stamceller från växtriket. Stamcellerna kommer från rosenrot och har en uppbyggande förmåga på alla hudtillstånd. Cellerna används dels i ansiktsmask och dels i ansiktsmassage. Omedelbart ser man en ökad lyster i huden och på längre sikt får huden hjälp med ökad elasticitet och nyskapande av huden.
Behandlingen är lämplig att göra ca 4 ggr/år -när du vill ha det bästa för huden.
Tips! Boka gärna till en extra alg mask för extra fukt och näring eller välj till face liftmassagen för extra lång och stärkande massage.  

70 min                                               1595 kr  

Facelift ansiktsmassage    
Facelift ansiktsmassage ger en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp. Facelift ansiktsmassage kan förbättra din hy, förhindra och förminska rynkor och åldersfläckar i ansiktet. Den ger dessutom en djupavslappning som får dig att komma i balans och må allmänt bättre. Metoden är en unik kombination av beprövade traditionella japanska och indiska tekniker samt akupressur, som förfinats och anpassats till modernt västerländskt tänkande. Facelift ansiktsmassage kan: - öka blodcirkulationen och syresättningen vilket ger huden en friskare lyster - stärka ansiktsmusklerna och bidra till att förebygga/förbättra slapp hud och fina linjer - reparera och balansera tillståndet i huden, vilket fördröjer ålderstecken - lösa upp muskelspänningar och skänka djup avslappning - stimulera och skapa balans i nervsystemet som förbättrar den allmänna hälsan och har en positiv inverkan på utseendet - förbättra det lymfatiska flödet och transportera bort gifter från huden.
 
45 min                                              575 kr     
Behandlingskort 10 ggr                    5460 kr
 
Ansiktsbehandling Spa med fuktgivande kur
Dubbelrengöring, peeling, ansiktsmask och avslutningsvis massage med dagkräm. I behandlingen används produkter som samverkar för att öka fukthalten i huden.
35 min                                                      545 kr

Ansiktsbehandling Spa med renande kur
Dubbelrengöring, peeling, ansiktsmask och avslutningsvis massage med dagkräm. I behandlingen används produkter som lugnar och rengör din hud.
35 min                                                      545 kr 

Ansiktsbehandling Spa Lyx
Dubbelrengöring, peeling, ansiktsmask, formning av ögonbryn, massage med dagkräm och avslutningsvis en skön hårbottens och skalp massage.
55 min                                                      675 kr
 
Klassisk Ansiktsbehandling
Här får du hjälp med dubbelrengöring och peeling, ångbehandling och portömning, om du har milier kan du få hjälp att ta bort dessa med lancett, ansiktsmask och avslutningsvis serum, ansiktsolja,dagkräm och ögonkräm anpassade efter hudtyp.
90 min                                                      945 kr
 
Ansiktsbehandling med AHA pensling och intensiv serum

Här Här får du först hjälp med dubbelrengöring och ansiktsvatten. AHA peeling penslas på huden. AHA av naturlig mjölksyra är revitaliserande, milt peelande samt stärker collagenfibrerna i huden. Huden nyskapas vilket medför att åldersfläckar, rynkor och ärr blir mindre markerade. Huden känner igen detta kroppsegna ämne som hjälper huden att bevara fukt. Efter AHA pensling masseras valfritt intensiv serum som antingen kan vara fuktgivande, rengörande och balanserande mot acne, uppljusande på pigmenteringar, energi givande c-vitamin för trött och grå hud eller stärkande för ytliga blodkärl, röd hud och rocacea. Du får lämplig ansiktsmask och därefter anpassade hudprodukter med ansiktsolja, dag- och ögoncreme.
Obs! Efter denna behandling är det viktigt att huden inte utsätts för sol på minst 24 timmar då huden blir extra ljuskänslig av AHA syran.

45 min                                                    645 kr

 
Långa Lyxiga Ansiktsbehandlingen
Detta är en längre behandling som är avslappnande och avstressande. Massagen förbättrar hudens spänst och elasticitet vilket medför att rynkor minskar. Huden får bättre lyster och fukthalt. Här får du en underbar lyxig och lugnande alg o sprirulina ansiktsmask, "gummi-mask", som får ligga på huden i ca 20 min. Dessutom ingår rengöring, peeling, portömning, fuktmask, formning av ögonbryn, massage av axlar, nacke, hals och dekolletage, dagkräm och ögonkräm, avslutningsvis en skön hårbottens- och skalpmassage.
ca 120 min                                               1295 kr
 
 


 

Formning av ögonbryn                                                    från 195 kr/ 15 min
Färgning av ögonbryn                                         170 kr
Färg och form av ögonbryn                                                         250 kr
Färgning av ögonfransar                                          220 kr
Frans och bryn färgning inkl. plockning                    420 kr

Tillval i samband med en bokad ansiktsbehandling:

Brynfärgning                                              100 kr
Brynformning                                             100 kr
Frans och brynfärgning                              150 kr
Brynfärg o form                                                              190 kr
Bryn och fransfärg o form                                      250 kr
Extra ansiktsmask alg peel off                   190 kr
Extra lång ansiktsmassage,15 min             150 kr
Extra lång ansiktsmassage 30 min              300 kr
Makeup efter ansiktsbehandling                 300 kr   
          VAXNING:
 
 
 
 
Halva ben inkl. knän                     390 kr
Hela ben                                           550 kr
Hela ben inkl. bikinilinje               690 kr
Bikinilinje                                        195 kr
Armar                                              390 kr 
Armhålor                                          195 kr
Haka/överläpp                                195 kr
Haka och överläpp o kinder         250 kr
Rygg                                                  195 kr/15 min
 
 
 
Obs! För att vaxningen skall vara effektiv så bör du inte ha smort in dig samma dag som vaxningen sker. Hårstrån som skall vaxas bör vara minst 4 mm för att fästa i vaxet och ryckas med vid borttagningen. Efter en vaxning är det normalt att huden blir rödprickig direkt efteråt och detta sitter vanligen i ca en dag (kan vara bra att veta så att man inte gör vaxning på t ex ben samma dag som man sedan skall gå barbent). Du bör inte utsätta huden för sol, bodyscrub eller insmörjning samma dag efter att du vaxat dig. För att undvika hår som växer inåt bör du regelbundet scrubba huden med start efter ca en vecka efter vaxning.
 
 
        Är du under 18 år ska du ha målsmans medgivande för vald behandling.


               OBS! Vid ej avbokad behandling debiteras hela beloppet.
 


För bokning/förfrågan klicka på knappen nedan eller ring:

 

0701 128222
 
eller maila till:
 
 
 
Adress:
 
SPATAGET
Allsports Wellness Center        (SPATAGET finns som ett av flera företag inne på Allsports)
Högelidsvägen 4
473 34 Henån
 
 
MapQuest användarvillkor Kartor/vägbeskrivningar finns endast till för informationsbehov. Konsumenten tar fullt ansvar för all användning. MapQuest, Vistaprint eller deras leverantörer tar inget ansvar för innehåll, vägskick eller tidsanpassningar.