Företagets namn - Företagets namn
 
 
 
 
           Om SPATAGET
 
Åsa Skoglund heter jag som startat SPATAGET- företaget som bedriver ansiktsbehandlingar, friskvård, massage och spabehandlingar med ekologisk inriktning. Detta är ett intresse som jag har och som jag är privilegierad att få jobba med.
Jag startade företaget hösten 2007 och jag hyr in mig hos Allsports Wellness Center, i Henån på Orust,sedan 2008. Företaget bedriver ansiktsbehandlingar, friskvård, massage och spabehandlingar i lokalen, men jag åtar mig även ambulerande uppdrag ute på företag. Jag tar även konsultations uppdrag i form av föredrag om friskvård och hälsa, träning och välbefinnande. 
 
                                  Om Åsa Skoglund
 
 
Jag är född och uppvuxen i Göteborg. Gick handbollsgymnasiet på Burgården, läste sedan till Sjukgymnast och tog examen 1992. Jag har arbetat som leg.sjukgymnast inom offentlig och kommunal vård i Göteborg och på Orust. Som sjukgymnast vidareutbildade jag mig inom akupunktur, onkologi och geriatrik.
 
På senare tid tog intresset för massage och spabehandlingar över så jag fortsatte istället på friskvårdsbanan och utbildade mig till massör, spaterapeut,ekologisk hudvårdsteraput och sedan även till hudtrapeut. Nu arbetar jag bara inom friskvård och har lämnat sjukvården. Jag har fortbildat mig inom ansiktsvård, Ayurveda, Taktil massage, Triggerpunkts behandling, vaxning, makeup,fransförlängning, bryn och fransfärgning och brynplockning. Jag har tagit en internationell ITEC examen som hudterapeut.  Mitt mål är att jag ska gå någon kurs varje år som ger mig ny kunskap och förstärker SPATAGET.
 
Jag har alltid haft intresse för friskvård, hälsa och rörelse. Jag har spelat handboll (på elitserienivå en kort sekvens), fotboll och golf. Jag har dykarcertifikat, men det var ett tag sedan jag dök nu.
Jag har tidigare varit ledare inom Friskis & Svettis och Lingförbundet och för privata föreningar inom vattengympa och "gubbgympa" samt utomhusgympa. Nu tränar jag ett par pass/vecka på Allsports. Kom o testa!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SPATAGET
 
 
Åsa Skoglund
 Certifierad Massör
 Certifierad Hudterapeut
 
 
 
 
 
Kontakt:
 
Tel:              0701 128222
 
Mail:                          info@spataget.se
 
 
Adress:
 
                                     SPATAGET
                       Allsports Wellness Center                      
                       Högelidsvägen 4
                       473 34 Henån
 
Vägbeskrivning:
 
SPATAGET finns i Allsports lokaler i Henån på Orust.
Längs väg 160 ligger ett industriområde (mellan fartkamera och Statoil tapp).  Företaget ligger granne med Stillingsöns bil och i närheten av Ivar´s färg
 SPATAGET finns, som ett av fyra företag inne i Allsports byggnaden. Självklart behöver du inte vara medlem för att boka din behandling hos SPATAGET. Dörren är upplåst då receptionen på Allsports är bemannad. Övrig tid öppnar jag upp för kunder som bokat tid.
 
 
                                                    VÄLKOMNA!
 
 
 
MapQuest användarvillkor Kartor/vägbeskrivningar finns endast till för informationsbehov. Konsumenten tar fullt ansvar för all användning. MapQuest, Vistaprint eller deras leverantörer tar inget ansvar för innehåll, vägskick eller tidsanpassningar.