Ansiktsbehandling & Massage

SPATAGET

Sidan är under uppbyggnad!
      

         Kroppsvård och kurer

Unna dig det där lilla extra och skäm bort dig själv.! Här hittar du sköna behandlingar ihop mixade till olika härliga kurpaket. Välj den kur som passar bäst och tag en paus för kropp och själ. Alla behandlingar kan självklart skräddarsys efter dina önskemål och behov.
                             Boka en kroppsvårdande behandling, kom ner i varv, koppla av och njut!

Behandlingsmeny:


Bodyscrub

Kroppen får en renande peeling.  Döda hudceller och orenheter peelas bort. Huden stärks och stramas upp. Cirkulationen ökar och huden blir alldeles mjuk, silkeslen och väldoftande. Verkar förebyggande mot acne på överarmar och rygg.
Mycket bra behandling innan solsäsong eller solsemester för att få en jämnare solbränna.

45 min                                         595 kr

Saltscrub

En renande kroppspeeling som är mycket effektiv för dig som inte har känslig hud. Saltscruben är en ljuvlig kombination av havssalt, vegetabiliska och eteriska oljor. Saltkornen peelar effektivt bort döda hudceller och ojämnheter och efterlämnar huden mjuk och len. Huden doftar friskt av citrongräs, rosmarin och lavendel. Oljan gör att vattnet pärlar sig på huden då du duschar av dig peelingen efter behandlingen.

45 min                                         595 kr

Alg/Lerinpackning

Alg- och lerinpackning är en varm, rengörande och utrensande behandling. Behandlingen inleds med en torrpeeling av hela kroppen i syfte att öka cirkulationen. Därefter smörjs du in i en varm blandning av väldoftande örter, mineralrika alger och lera. Du packas in i värmefilt och handdukar och får vila medan inpackningen verkar. Under tiden kan du få massage i ansikte och hårbotten.

45 min                                         695 kr

Aromainpackning

Aromainpackning är en mjukgörade, avkopplande helkroppsinpackning som passar för torr hud.
Behandlingen inleds med torrpeeling av kroppen för att öka cirkulationen. Därefter får du välja en eterisk olja efter den doft som tilltalar dig eller efter den effekt som du vill att inpackningen skall ha. Hela kroppen smörjs varsamt in med varm olja och inpacknings-balm och du packas in i värmefilt och handdukar. Du får vila medan kroppen tillgodogör sig de väldoftande oljorna. Under tiden som du vilar kan du få skön ansikts- och hårbottensmassage.

45 min                                         695 kr


Fot-hand-och ansiktskur

Behandlingen startar med skön fotmassage och fötterna packas in i en mjukgörande inpackning. Händerna får därefter en uppmjukande massage, nagelband och naglar behandlas med en stärkande nagelolja och händerna får en fuktgivande inpackning. Ansiktet får en lätt rengöring och därefter får du njuta av en avslappnande massage i ansikte och hårbotten. Detta är behandlingen för kroppens utsatta delar som kan behöva få lite extra omsorg och skön massage.

60 min                                       685 kr


Topp till tå kuren

Behandlingen inleds med en fotinpackning.Därefter följer en avslappnande helkroppsmassage. Händerna får en inpackning och naglar och nagelband får en behandling med närande och stärkande nagelolja. Avslutningsvis får du sköna ansiktsbehandlingen Spa, plus en lyxig och lugnande algmask.

120 min                                       1395 kr


Lilla Relaxkuren

Här får du först njuta av en halvkroppsmassage för att komma ner i varv. Därefter fortsätter vi med  ansiktsbehandlingen Spa.

60 min                                         975 kr


Stora Relaxkuren

Här får du njuta av en avkopplande helkroppsmassage som får dig att komma ner i varv. Därefter fortsätter vi med ansiktsbehandlingen Spa med rengöring, peeling, ansiktsmask och massage.

90 min                                          1195 kr


Lilla Spakuren

Lilla Spakuren inleds med en renande helkropps bodyscrub. Därefter får du duscha och sedan fortsätter vi med en skön halvkropps aromamassage.

90 min                                           975 kr


Stora Spakuren

Stora Spakuren inleds med en renande helkroppsbodyscrub. Därefter får du duscha av dig och vi avslutar med en lugn och skön helkropps aromamassage.

120 min                                          1295 kr


Lyxiga Spakuren

Kuren inleds med en helkropps torrpeeling följt av en varm och mjukgörande honungsinpackning. Under tiden som inpackningen verkar får du njuta av ansiktsbehandlingen Spa Lyx  med rengöring, peeling, ansiktsmask, formning av ögonbryn  och därefter skön massage i ansikte och hårbotten. Efter en dusch avslutas kuren med en avkopplande helkropps aromamassage.

ca 2,5 tim                                        1825 kr